Kummelby 8 – 6 – Norrköpings kommun

Utgångspris: 12.000.000 kr

Beskrivning av Kummelby 8

Välkommen till Kummelby 8 och denna fantastiska villa! En imponerande villa i 2 våningar med härliga ytor och generösa fönster som skapar en ljus och luftig miljö. Välplanerat in i minsta detalj med påkostade materialval och som exempel pryds golven av vacker fiskbensparkett som ger en touch av elegans och klass till varje rum.

Här välkomnas du in i den stora hallen som leder vidare mot kök, matplats och vardagsrum i en öppen härlig planlösning. Det moderna köket är en kulinarisk entusiasts dröm, utrustat med moderna maskiner, skafferi och stilfulla detaljer som höjer matlagningsupplevelsen till en ny nivå. Med tre moderna badrum, stort allrum och fyra rejäla sovrum finns gott om plats för alla i familjen och den eleganta walk-in-closeten är perfekt för att hålla ordning på dina kläder och accessoarer. Det finns även två tvättavdelningar och förrådsutrymme som nås direkt via det integrerade garaget. För den passionerade vinälskaren finns ett tilltalande vinrum, redo att hysa din samling och ge plats för smakupplevelser tillsammans med vänner och familj.

Men det är inte allt – i trädgården finns ett mysigt orangeri för avkoppling och njutning. Trädgården bjuder även stora grusade uteplatser och en plan gräsyta perfekt för lek- och spel.

Villan är byggd med kvalitet och noggrannhet år 2021 och är i absolut toppskick!

Ta chansen och säkra framtiden i detta drömboende, där lyx och bekvämlighet kombineras i en perfekt harmoni!

Välkommen att boka visning!

Karta för Kummelby 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-kummelby-norrkopings-kommun-kummelby-8-20342923

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.