Kullaviks Korshamnsväg 2A – 6 – Kungsbacka kommun

Utgångspris: 9.750.000 kr

Beskrivning av Kullaviks Korshamnsväg 2A

I idylliska Kullavik och mysiga Korshamn finner du denna generösa villa i ett plan om närmare 200 kvm med optimal planlösning och underbar trädgård. Kliv in i detta bekväma boende där komfort, rymd och stil genomsyrar bostaden. Interiören bjuder på enhetliga materialval och modern design med sociala ytor där kök och vardagsrum devis smälter samman till en generös plats för familj och vänner att samlas. Köket, som nyligen genomgick en renovering, erbjuder gott om förvaring och fina arbetsytor med köksön som skapar en härlig matlagningsglädje. En murad eldstad centrerar umgängesytorna och förser hemmet med såväl mysfaktor som värme, och i vardagsrummet intill ges en fantastisk känsla av ljus och rymd tack vare en imponerande takhöjd till nock och höga fönster. Vidare i hemmet finns ett allrum och fyra sovrum, var av två med ensuite där tillhörande badrum är välutrustade i lyxigt utförande och med skön golvvärme. Ett tredje badrum och en nyrenoverad tvättstuga, även dessa med golvvärme, ger bästa komfort till den större familjen.
Utanför bjuder trädgården på en skyddad oas med flera charmiga trädgårdsrum, var och en unik i sin karaktär! Med såväl köksträdgård och växthus som gräsmatta, bärbuskar och fruktträd. Två större altandäck smälter fint in på tomten och mot huset, med sol från morgonkaffet till grillkvällarna – och pergolan med vinrankor blir en favoritplats under sommarens varma dagar. Den stora uppfarten ger gott om plats för flera bilar och cyklarna parkeras smidigt i cykelförrådet.

Här bor du med närhet till flera underbara badvikar och med bekvämt avstånd till småbåtshamnen Korshamn med möjlighet att överta båtplats och sjöbod via Korshamns badförening. För barnfamiljen finns förskola och skola i närheten och i Kullaviks centrum finns mataffär, butiker och idrottsanläggningar.

Välkommen till Kullaviks Korshamnsväg 2A

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

Karta för Kullaviks Korshamnsväg 2A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-korshamn-kungsbacka-kommun-kullaviks-korshamnsvag-2a-21156215

Avstånd till vatten: 700 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.