Kullavägen 76 – – Umeå kommun

Utgångspris: 9 995 000 kr

Beskrivning av Kullavägen 76

Nu säljs en Industrifastighet med en arkitektritad villa på 150 m2 ett idustrihus på 170 m2 inrett med kök, vardagsrum, 2 badrum, 5 sovrum och stort garage samt industrigarage på 168m2.

Mycket trevlig och fin arkitektritad enplansvilla med lummig och insynsskyddad tomt. På baksidan av huset finns uteplats och vinterspa.
Välkommen in! Trevlig hall med klinkergolv och skjutgarderober. Vidare in till kök, matplats och vardagsrum. Mellan matplats och vardagsrum är det en stenlagd rumsavdelare med belysning och mysig kamin. Här har man högt i tak ( 4.60 m ) och många fönster med i olika vinklar. Från vardagsrummet tar man en halv trappa upp till ett allrum, stort sovrum och badrum. Även här har man generös takhöjd. Köksinredning med vitrinskåp och granitbänkskiva, induktionshäll, diskmaskin, side-by-side med ismaskin, ugn och micro i högskåp. Från matplatsen tar man sig ut till uteplatsen, spa och den grönskande baksidan på huset. Andra flygeln på huset inrymmer 3 sovrum som är rymliga med parkettgolv. Stort badrum med mörkt klinkergolv och kaklade väggar. Duschplats, WC, bastu med glasdörr. Tvättstuga med tvättho, tvättmaskin, torktumlare och ny luft/vatten-värmepump. Innanför tvättstugan finns teknikrum med el, ventilation och plats för förvaring.

Asfalterad uppfart. Industrigarage byggt 2012 med golvvärmeslingor i hela plattan. Nu drivs det med två luftvärmepumpar. Industrigaraget har en takhöjd på 4.10 m samt två stora takskjutportar. En del av garaget är avdelat med skjutglasdörrar och en vanlig garageport med fjärröppnare. Ovanför finns bra förvaringsutrymme med starkt golv. Det finns vatten och avlopp samt extra avlopp 110 mm i två hörn på fastigheten. Industrigaraget är 12*14 meter ( 168m2 ) och har entrédörr på sidan.

Vita huset är inrett med kök två badrum, vardagsrum och flera sovrum. Ett kontor med separat ingång och stort vamrgarage.
Huset är på 170m2
Attefallshus finns med 2 rum och badrum med wc/dusch samt luftvärmepump.

Karta för Kullavägen 76

https://www.hemnet.se/bostad/villa-150m2-umedalen-umea-kommun-kullavagen-76-20429215

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.