Kullavägen 75 – 7 – Ängelholms kommun

Utgångspris: 4.950.000 kr

Beskrivning av Kullavägen 75

Nu är det dags för en ny familj att få njuta av denna unika fastighet!

Lugnt och avskilt men ändå centralt beläget i Ängelholm gömmer sig denna unika fastighet. Grusvägen leder oss in på gårdsplanen och huset där vi möts av en vacker trädgård och garage om ca 100kvm. Här finns flera fina utemiljöer och rumskänsla. Trädgården på innegården är helt insynsskyddad med en miljö som påminner om medelhavet med pool och mur som omgärdar och skapar avskildhet. Orangeriet skapar möjlighet för fest med många gäster. Här växer vinrankorna och miljön ger utrymme att odla medelhavsväxter. En riktig oas!

Huset bjuder på bra sällskapsytor och hela sju rum, varav fyra sovrum. Här ryms hela familjen. Förutom detta så finns här kall och varmlager om totalt ca 600kvm. En butik/kontorsdel om ca 120kvm. Här finns många möjligheter för den kreativa. I en svunnen tid har här drivits blomsterhandel, vad här ska bli nu bestämmer ni. Här kan man driva verksamhet om man vill eller kanske bara ha gott om plats till sin hobby. Här bor ni enskilt, men ändå nära allt.

Området präglas av idrott och närmast granne är träningslokal, padelbanor, friidrottsbana, ishall och fotbollsplan. På Södra Utmarken finns en ICA butik på gångavstånd, skola, flertalet förskolor och buss går via Kullavägen. Cykelavstånd till stranden och havet vid Sibirien och fina skogspromenader i Kronoskogen.

Varmt välkommen att boka er plats till visning.

Karta för Kullavägen 75

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-sodra-utmarken-angelholms-kommun-kullavagen-75-20090356

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.