Krutmöllevägen 35-0 – 4 – Kävlinge kommun

Utgångspris: 1.195.000 kr

Beskrivning av Krutmöllevägen 35-0

På trevligt läge i mellan Kävlinge och Lilla Harrie, erbjuder vi nu detta mindre bostadshus på grönskande och uppvuxen tomt. Med ett mysigt och naturnära läge, ligger huset med närhet till kringliggande åkrar och slänten ner mot Kävlingeån. Bostadsbyggnaden härstammar från tidigt 1900-tal och erbjuder idag en boyta om ca 110 kvm. I dagsläget finns stort behov av underhåll men möjligheterna är stora för den som vill forma sitt eget hem. Husets fördelar sig på nedre plan med kök, matplats, vardagsrum och ett sovrum samt hall/entré. Övre plan har ett allrum och ett ytterligare sovrum, samt vindsutrymme. Till det finns dusch/wc på nedre plan. Fristående från bostaden finns en äldre uthusbyggnad.

Försäljningen avser två intilliggande fastigheter som idag är samägda och samintecknade, Lilla Harrie 19:8 (taxerad som småhusenhet, 220) och Lilla Harrie 19:9 (taxerad som lantbruksenhet, 121). På Lilla Harrie 19:9 finns ett stort växthus om ca 132 kvm, vilket ej har använts på flera år.

Då bostadsbyggnad samt övriga byggnader på tomterna har större underhållsbehov, säljs fastigheterna där av med friskrivningsklausul avseende ”dolda fel”, Jordabalken 4 kap 19§.

Första visningstillfälle som kommer att ges är den 11/2 samt den 13/2, boka önskad tid via hemsidan. Observera, det kommer ej ges möjlighet till förhandsvisning av huset innan de utannonserade visningarna.

Karta för Krutmöllevägen 35-0

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-lilla-harrie-kavlinge-kommun-krutmollevagen-35-0-21236835

Avstånd till vatten: 100

Bild från: