Krondikesvägen 73 – 5 – Östersunds kommun

Utgångspris: 3 900 000 kr

Beskrivning av Krondikesvägen 73

Välkommen till denna insynsskyddade oas och denna renoverade enplansvilla med ett fantastiskt läge i omtyckta Marielund. Detta härliga hem erbjuder tre rymliga sovrum, generösa sociala ytor, en mysig kamin, jacuzzi och ett praktiskt garage – perfekt för den moderna familjen.

Med ingång från skyddat markplansläge från den lummigt inramade gården välkomnas ni in i detta härliga hem. Här möts ni av en hall med platsbyggd förvaring som trivsamt öppnar upp mot villans sociala ytor med stor matplats, vardagsrum, braskamin och det stilrena köket. Matplatsen med sin fantastiska utformning erbjuder plats för stort matbord där ni gärna kommer att bjuda in till långa middagar som ni kreativt skapar i det angränsande köket. Köket är väldisponerat och erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Från köket och vardagsrummet kommer ni åt det tillbyggda andra vardagsrummet som med sina moderna fönstersättningar och dubbeldörrar ut till en insynsskyddad altan ger bostaden en extra dimension. Bostaden erbjuder tre rymliga och rogivande sovrum. Det finns en tvättstuga med jacuzzi, kaklat badrum med dusch, WC-rum och groventré med möjlighet till hemmakontor. Från groventrén når du även det vidbyggda garaget. Hela bostaden präglas av moderna och stilrena ytskikt som binder samman rummen och skapar en trivsam atmosfär att trivas på.

Den lummiga tomten är en oas med ett välplanerat plank som skapar en privat och inbjudande miljö. Runt hela huset löper breda stensatta gångar som också knyter ihop bostadens två altaner – en vid entrén och en på husets kortsida – altanerna erbjuder underbara platser för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Tomten rymmer också en praktisk förrådsbod till förvaring av cyklar och andra redskap. Längre in på tomten hittar ni en charmig tvåvånings lekstuga som barnen kommer att älska. Förutom garaget med plats för en bil, ger tomtens hörnläge perfekta parkeringsmöjligheter för upp till fem bilar.

Söker ni en 1-plansvilla på bra läge i modern stil är detta absolut något för dig!
– Välkommen på visning!

Karta för Krondikesvägen 73

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-marielund-ostersunds-kommun-krondikesvagen-73-21349068

Avstånd till vatten: 1100 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.