Kristinetorpsvägen 10 – 4 – Bjuvs kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Kristinetorpsvägen 10

Välkommen till Kristinetorpsvägen 10. Ett hem som jag kallar ”Fula Ankungen”.
Bostaden är förbesiktigad och du vet vad du köper. Besiktningsprotokoll överlämnas till visningsgäster. Visas även med VIP-visningar om tiderna inte passar dig.

Ett hem som du ser från vägen som är rätt anspråkslöst men när du kliver in i bostaden och på tomten upptäcker du en helt annan värld.
Tomten är på nästan 1000 kvm och har en egen inhägnad pool och en stor trädgård. Här finns alla möjligheter att förvekliga dina drömmar.

När du kliver in i bostaden blir du förvånad. Exklusiva materialval rakt igenom och många fina detaljer.
Köket är ett exklusivt Ballingslöv kök med massiva ekluckor och granitbänkskiva. Kyl och frys är med isvatten och bubbel samt ismaskin. Till köket finns en köksö med både skåp och 4 sittplatser.

Hela bostaden har vackert 1-stavs plank i ek i bottenvåningen och i taket som är målat vitt finns infällda spotlights i bjälkarna. Hela hemmet är väldigt smakligt med stort renoverat badrum som har både jacuzzi och stor dusch. Självklart finns även en gästwc som håller samma höga klass.

Bostaden är totalrenoverad 2006-2010 och är på 120 kvm. Bostaden ligger i vinkel och har ett sovrum på bottenplan, trevlig öppen planlösning med köket som rymmer både soffgrupp och matplats. På ovanvåningen finns allrum och sovrum samt walk-in-closet.

Välkommen till ett hem som skall upplevas. Här kan du flyta in direkt utan att behöva göra något.

Välkommen att boka in er på visning.

Karta för Kristinetorpsvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-olstorp-bjuvs-kommun-kristinetorpsvagen-10-20397981

Avstånd till vatten: 3500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.