Kråkvägen 20 – 5 – Karlskrona kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Kråkvägen 20

Välkommen till denna tilltalande enplansvilla belägen i den populära och barnvänliga villaidyllen Nättraby. Med en boyta på 147 kvm och ett uterum erbjuder detta hem en välplanerad och funktionell layout. Villan passar alla åldrar med stora sociala ytor med allrum i husets centrum och vardagsrum med utgång till altanen i attraktivt västerläge samt ett matrum med plats för ett stort bord. Köket är rymligt och modernt, med vita köksluckor och gott om förvaringsutrymme. Groventré med tvättstuga renoverad 2021. I samband med entrén är det platsbyggda blomlådor, en liten altan och ett uterum med skjutbara fönsterparti och dörrar.

Planlösningen är flexibel och erbjuder för närvarande tre sovrum, med möjlighet att skapa ytterligare ett. Två dusch- och badrum.

Garageuppfarten och gångarna är belagda med sten, och intilliggande garage har plats för en bil. Den plana tomten erbjuder en gräsmatta på baksidan, perfekt för lek och umgänge. För den odlingsintresserade finns odlingskragar, fruktträd och bärbuskar. En förrådsbod på baksidan.

Nättraby är ett populärt område för barnfamiljer och på Kråkvägen 20 bor du på lugn återvändsgränd, på andra sidan häcken öppnar åkrar och ängar upp sig. Här finns även områdets fotbollsplan, Nättrabys mest åkta pulkabacke och en mindre sjö som lämpar sig ypperligt för skridskoåkning. Omgivningarna med Skärfva gård och bokskogarna erbjuder också vackra naturområden, perfekta för utflykter. Promenadstigar och fina motionsspår finns i närheten. I närområdet finns även en förskola och Nättrabyskolan, en F-9 skola. Det finns även en busshållplats med goda förbindelser till city samt fina cykelvägar till centrala Karlskrona.
Välkommen till denna attraktiva villa i Nättraby.

Karta för Kråkvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-nattraby-karlskrona-kommun-krakvagen-20-21324740

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.