Kraftrunegatan 42 – 5 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 5 695 000 kr

Beskrivning av Kraftrunegatan 42

Detta välplanerade hus erbjuder 3 sovrum på övre plan, här finns också ett allrum vilket är perfekt om barnen vill leka eller titta på TV ostört.
På undervåningen finns bra ytor för att samla familj och vänner till middagar, vardagsrummet ligger i en öppen planlösning ihop med matsalen som vid behov lätt skulle kunna göras om till ytterligare ett sovrum.
Vidare finns ett rymligt kök med gott om förvaring och avlastningsytor samt plats för matbord. I huset finns 2 badrum samt separat tvättstuga. Genomgående ljusa materialval och parkettgolv i hela huset. Huset har vattenburet värmesystem + en nyinstallerad luftluftvärmepump, vilket hjälper till att hålla uppvärmningskostnaderna nere.

På den härliga insynsskyddade baksidan som ligger i rakt söderläge finns en stor altan med gott om utrymme. En trädgård som vetter mot ett litet skogsparti, helt enkelt en mysig plats för hela familjen att njuta av många soltimmar och avkoppling utomhus.
Framsidan vetter mot en gemensam innergård utan trafik, vilket gör det tryggt för barnen att springa runt och leka.
Dessutom finns ett rymligt och isolerat förråd bredvid huset med gott om förvaring, samt ett eget garage i länga med laddbox.

Karta för Kraftrunegatan 42

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-torslanda-centralt-goteborgs-kommun-kraftrunegatan-42-21331328

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.