Kornvägen 1 – 6 – Mjölby kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Kornvägen 1

Mycket trevlig tvåplansvilla med källare i välvårdat skick. Nuvarande ägare har låtit utföra en rad förbättringar med bland annat dränering (isodrän) 2011, nytt tak 2012, nya treglasfönster 2014 samt byggnation av rum och ombyggnad av badrum i källaren 2019. Utöver detta har husets underhållits löpande med målning, tapetsering och golv mm.

Fastigheten har ett centralt läge mitt emot kyrkan i väderstad. Här bor du bekvämt ett stenkast från ICA-butik, Väderstad centralkrog, café, skola, barnomsorg och idrottsanläggning mm.

Husets entréplan erbjuder trivsamma sällskapsytor med ett trivsamt kök med matplats samt ett stort vardagsrum med öppenplanlösning mot matplatsen. På övervåningen finns två sovrum, ett badrum samt ett stort allrum med möjlighet att dela av utrymmet om man behöver ytterligare ett sovrum. Via en glasad dörr vid allrummet når du balkongen som vetter mot kyrkan. I källaren finns bra förvaringsutrymmen, en praktisk tvättstuga, ett fräscht badrum samt ett allrum med egen ingång från husets norra gavel där tonåringen med fördel kan få sitt egna rum.

Till fastigheten hör även ett uthus/förråd samt en fristående uteplats under tak. Byggnaderna är placerade på en behändig trädgårdstomt omgiven av insynsskyddande häckar och buskar.

Uppvärmning sker via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fibernätet.

Välkommen att anmäla er till visningarna!

Karta för Kornvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vaderstad,-centralt-mjolby-kommun-kornvagen-1-21348859

Avstånd till vatten: 1600 meter

Foto av: Alexandra Öhman @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.