Korallvägen 8 – 6 – Oxelösunds kommun

Utgångspris: 2.895.000 kr

Beskrivning av Korallvägen 8

I barnvänligt område finns nu denna rymliga och välbehållna familjevilla nu till salu. Detta är ett klassiskt 1,5-planshus från 1974 vilket skapar funktionella och flexibla ytor. Tilltalande placering på hörntomt med lummig trädgårdsdel där uteplatser i flera väderstreck finns att välja bland.

Insidan bjuder på trevliga sällskapsytor ytor där kök, matplats och vardagsrum utgör kärnan i bostaden. Med delvis öppen och rundgående planlösning infinner sig en luftig och hemtrevlig känsla. Matplatsen ansluter till den inglasade uterummet som nyttjas större delen av året där du är skyddad för väder och vind. I entréplan finns två bra sovrum med garderober. De ytterligare två sovrummen finns på övervåningen tillsammans med ett generöst allrum. Utöver detta finns duschrum i varje plan, samt praktisk tvättstuga/grovingång. Huset är perfekt för såväl lilla som stora familjen där rummen och antalet sovrum går att anpassa efter smak och behov. Ett hem som verkligen uppfyller familjens krav på funktion och bekvämlighet. Uppvärmning via fjärrvärme, fiber finns indraget och huset har underhållits väl genom åren med bl.a. nymålad fasad och takbehandling.

Huset omges av prydlig trädgårdstomt med tilltalande placering på hörna. Här finns bra variation av lekvänliga gräsytor och fina möjligheter för dig med gröna fingrar. Baksidan är södervänd och erbjuder ett skyddat läge för avkoppling. Bilen parkerar du i garaget eller på den asfalterade uppfarten. Garagedelen erbjuder förråd med bastu och dusch. Området är lugnt och omtyckt med närhet till nybyggda Nyängens förskola, skola och busskommunikation. Här bor man verkligen bra med skogen och Sörmlandsleden runt hörnet. För dig som uppskattar närhet till natur, hav och vacker skärgård som ett boende i Oxelösund, så är detta ett utmärkt tillfälle. Från fastigheten är de ca 800m och tio minuters promenadväg till havet och småbåtshamn.

Välkommen med din intresseanmälan!

Karta för Korallvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-utterberget-oxelosunds-kommun-korallvagen-8-21289790

350

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.