Koppartorpsvägen 21 – 6 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Koppartorpsvägen 21

GÄSTHUS – DUBBELGARAGE – HÖGT LÄGE

Tillfälle för er som söker ett charmigt hus med en härlig stor trädgård och trevligt läge i Buskhyttan! Här erbjuds ett Tunabergshus med utrymme för stort socialt umgänge såväl som familjeliv. Villan har ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönster och en härlig atmosfär.

Entréplanet omfattar en charmig veranda som välkomnar in till en inre hall, ett sovrum i bra storlek, ett rymligt vardagsrum och ett ljust matrum. Här finns också det fina inglasade uterummet med utgång till altan i härligt västläge. Vidare finns ett generöst kök med gott om plats för matbord och stolar, ett ljust badrum med dusch intill groventré med tvättstuga och pannrum. Övervåningen bjuder på två sovrum som kan göras om till tre om köparen önskar, walk-in-closet, toalett, samt ett allrum med rogivande utsikt över himmel och takåsar.

Trädgården är omgiven av frodig grönska, och här finns flera äppelträd av olika sort och ett körsbärsträd, björnbärsbuskar, hallon, svarta- och röda vinbär samt krusbär och rabarber och perenner. Det finns ett växthus, pallkragar samt två stora och ett mindre trädgårdsland för den odlingsintresserade. På fastigheten finns även ett isolerat dubbelgarage med laddbox utanför, bastu med toa & dusch, ett vackert lusthus med infravärme som möjliggör middagsbjudningar mitt i kalla vintern utan problem, ett stort gästhus med el och braskamin samt goda förvaringsutrymmen i bodar och källare. Fiber finns indraget.

Bär- och svampskogen bakom huset välkomnar dig med hallon och björnbär precis utanför tomten och lite längre bort passerar Sörmlandsleden. Det är cykelavstånd till bad i Krognäs (2 km) eller Västra Kovik (5 km). Till skola och förskola har barnen kort och bilfri väg att gå. Här finns både kommunal förskola samt en av Nyköpings få I Ur och Skur-förskolor. Det är även nära till den 2.5 km långa motionsslingan i skogen. Från huset är det 100 m till bussen som tar dig till Nyköping/Nävekvarn.

Välkommen hem!

Karta för Koppartorpsvägen 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-buskhyttan-nykopings-kommun-koppartorpsvagen-21-21289858

Avstånd till vatten: 600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.