Konvaljvägen 14 – 5 – Säters kommun

Utgångspris: 1 850 000 kr

Beskrivning av Konvaljvägen 14

Upptäck denna charmiga 1½-plansvilla i hjärtat av Gustafs, Enbacka. Belägen i ett lugnt och familjevänligt område erbjuder denna pärla en perfekt kombination av bekvämlighet och hemtrevnad.

På entréplan välkomnas du av ett ljust och luftigt vardagsrum, vars atmosfär förstärks av en öppen planlösning och en mysig kamin som skapar en varm och inbjudande känsla. Genom att ta bort en vägg till sovrum 3 har utrymmet öppnats upp ytterligare, vilket ger en flexibel användning av utrymmet. Köket är rymligt, välutrustat, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner. Ett fräscht badrum med dusch och två mysiga sovrum kompletterar det praktiska och funktionella entréplanet.

Källarvåningen erbjuder en extra dimension till boendet med sin mångsidiga layout. Här finns en trevlig gillestuga där gemenskap och avkoppling kan njutas till fullo, samt ett gästrum för övernattande gäster. Tvättstuga med dusch och bastu ger en härlig avslappning efter en lång dag, medan hobbyrummet och matkällaren erbjuder extra utrymme för hobbyprojekt och förvaring.

Det vidbyggda garaget, som du når både inifrån huset och utifrån, är en praktisk och bekväm lösning för att skydda din bil och förvara verktyg och utrustning. På husets baksida finner du en trevlig uteplats där du kan njuta av soliga dagar och kvällar medan den uppvuxna trädgården lockar med sina gröna oaser av bärbuskar och gräsmatta.

Välkommen till ditt nya paradis i Gustafs, Enbacka!

Ansvarig mäklare:
Maria Björkman
076-2098358
[email protected]

Karta för Konvaljvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gustafs-saters-kommun-konvaljvagen-14-21331023

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.