Konga 1456 – 3 – Svalövs kommun

Utgångspris: 1 650 000 kr

Beskrivning av Konga 1456

Välkommen till Konga 1456!

Här erbjuds ett 1,5-plans hus som med sina 3 rum och kök passar utmärkt för såväl paret som den mindre familjen. Det lantliga läget med en omgivning av vacker natur och öppna fält skapar ett härligt lugn i huset. Bostaden är totalrenoverad invändigt i modern stil med stort vardagsrum på bottenplan i öppen planlösning mot köket samt ett gästwc, en trappa upp hittar vi två generösa sovrum, badrum med badkar samt gott om förvaring. Huset har även en oinredd källare med möjlighet för nästa ägare att sätta fingrarna i.
För den trädgårdsintresserade är potentialen stor med den uppväxta trädgården, kanske ett framtida trädäck där grillfesterna med familj och vänner kan avnjutas. Med en uppfräschning skapar även det gamla stallet möjligheter för djur på marken om det är drömmen!

Det enskilda avloppssystemet är idag ej godkänt, nästa ägare kommer att behöva anlägga nytt avloppssystem. Huset har inget värmesystem men har värmts upp av elelement under vintern.

I Konga bor ni på landet med fälten som närmsta granne och tar er till Kågeröd eller Röstånga med endast 10 minuters bilfärd. Där finns både skolor, butiker och restaurang.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Konga 1456

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-svalovs-kommun-konga-1456-21341081

Avstånd till vatten: 2900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.