Komedivägen 11 – 5 – Huddinge kommun

Utgångspris: 7.295.000 kr

Beskrivning av Komedivägen 11

Stig in i denna drömlika villa, belägen i en charmig återvändsgränd i det familjevänliga området Mörtvik. Här möts du av en harmonisk kombination av tidlös arkitektur med putsad fasad och spröjsade fönster som genast för tankarna till historiska byggnader.

Inomhus väntar en generös och genomtänkt planlösning, där den höga takhöjden och fönster i flera vädestreck skapar en ljus och luftig atmosfär. Med sina 245 kvadratmeter finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Den centralt placerade kaminen ger en mysig inramning för vintriga kvällar i det väl tilltagna vardagsrummet. Vidare finns på entréplanet två stycken sovrum, ett fullutrustat kök samt ett badrum. Hela entréplanet värms upp av vattenburen golvvärme för högsta komfort. En trappa upp ligger ytterligare två stycken sovrum, ett helkaklat badrum samt en hall med förvaring och kontorsplats – Från övre plan har du en häftig överblick mot vardagsrummet från den invändiga balkongen. Husets källarvåning nås i dagsläget från utsidan och här ryms en stor tvättstuga, en spaavdelning med vinkällare samt ett förråd för ytterligare förvaring.

Den stora och grönskande trädgården bjuder in till odling och lek samtidigt som det fristående garaget erbjuder både plats för bilen och förvaring. Förutom en stenbelagd altan finns också en balkong som löper runt delar av huset vilket gör att solen kan följas från morgon till kväll på denna lummiga tomt. Läget är en dröm för naturälskaren, med närhet till grönområden och sjöar där du kan njuta av underbara promenader och frisk luft.

Sammanfattningsvis är detta en villa utöver det vanliga, perfekt för den kräsne köparen som söker ett välplanerat och välskött hem med närhet till naturen. Missa inte chansen att uppleva denna pärla!

Varmt välkomna på visning!

Karta för Komedivägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skogas-huddinge-kommun-komedivagen-11-21298737

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.