Kolarbacken 16 – 7 – Haninge kommun

Utgångspris: 8.395.000 kr

Beskrivning av Kolarbacken 16

Välkommen till ett fantastiskt trevligt Eksjöhus byggt 2014 i populära Kolartorp/Vega! Huset har en totalyta om 164 kvm fördelat på två plan med hela 5 sovrum och stort allrum på övervåningen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt med inbjudande köksö – perfekt för gästerna att hänga vid eller barnen att göra läxorna på. 2 helkaklade och lyxiga badrum samt även gott om förvaring. Separat tvättstuga/groventré och garage. Hela huset har genomgående ljus färgsättning och parkettgolv. Härlig tomt i olika nivåer med flera uteplatser i soliga lägen!

Från Kolarbacken 16 är det nära till det mesta. Nära till badsjö och strövområden i vackra Rudan med badstrand och elspår samt även skidspår på vintern. Nära till stora naturområden och skärgården som Dalarö, Utö, Kymmendö och Huvudskär och även nära till shopping och stadsliv med Södermalm och Stockholm bara en kort bilresa iväg.

De större matvarubutikerna, som Maxi Stormarknad och Coop Forum finns endast några minuter bort. I närliggande Haninge Centrum och Port 73 finns apotek, flertalet klädbutiker, gym m.m. Sjukhus och annan kommunal service finns också på bekvämt avstånd. I Haninge kommun finns ett gediget utbud av fritidsaktiviteter, skolor och service. Simhall, sporthall och bibliotek samt trevliga restauranger och kaféer ger en trivsam närmiljö.

På kort promenadavstånd finns goda kommunikationsmöjligheter. Vega station som öppnade i april 2019 tar dig till Stockholm city på 24 min och med flertalet bussförbindelser tar du dig både inom och utom kommungränserna.

Välkommen med din intresseanmälan till [email protected]!

Karta för Kolarbacken 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-kolartorp-haninge-kommun-kolarbacken-16-19930097

Avstånd till vatten: 850 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.