Kofallsvägen 22 – 6 – Lindesbergs kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Kofallsvägen 22

Välkommen till Kofallsvägen 22 och denna trivsamma tegelvilla i centralt läge.

På entréplan finns en rymlig hall, renoverat grått kök med plats för matbord, en matsal som kan användas som ett extra sovrum, trevligt vardagsrum med vedkamin för de kalla vintermånaderna och utgång till den inglasade altanen. Vidare finns ett kaklat badrum och ett sovrum.
På övre plan finns hall, tre sovrum, lekrum och förråd.
Källarplan erbjuder hall, flera förråd, matkällare, tvättstuga/pannrum och ett härligt relaxrum med bastu.

Huset har renoverats varsamt genom åren och försetts med nytt kök, nya ytskikt, nytt värmesystem, inglasad altan, soldäck mm.
Trädgården erbjuder flera uteplatser och odlingsmöjligheter. För bilen finns en stor grusad uppfart med plats för flera bilar/husbil samt så finns garage i källaren.

Huset värms upp via bergvärme och vedkamin vilket ger en låg drift med bara 11 000 kWh/år.

Här bor man på en lugn gata men ändå med närhet till det mesta. Endast 300 meter till närmsta matbutik. Frövi erbjuder också goda pendlingsmöjligheter med både tåg och bus, från huset är det endast 500 meter till tågstationen. Örebro central når man på ca 15 minuter med tåg och 20 minuter med bil. I området finns förskola och skola från årskurs 1-9. Här finns också mataffärer, butiker, restauranger, bank, vårdcentral mm. Sjön Väringen och strandpromenaden ligger endast en kort promenad från huset, och erbjuder både badplats med fina sandstränder, bryggor och camping.

Varmt välkommen att boka dig för visning!

Karta för Kofallsvägen 22

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-frovi-lindesbergs-kommun-kofallsvagen-22-21330745

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.