Knopgränd 1 – 4 – Båstads kommun

Utgångspris: 3 850 000 kr

Beskrivning av Knopgränd 1

Välkommen till detta trevliga och charmiga sommarboende, perfekt för den som söker ett hus med karaktär och mysfaktor. Huset ligger i närheten av den pittoreska byn Torekov, vilket gör det till en idealisk plats för avkoppling och njutning under sommarmånaderna.

På entréplan möts du av det öppna vardagsrummet som är hjärtat av hemmet, där det finns gott om plats för både matbord och soffgrupp. En kamin bidrar till extra trivsel och värme under svala kvällar. En unik detalj i vardagsrummet är en lucka i golvet, täckt med pansarglas, som leder ner till en potentiell vinkällare – perfekt för vinentusiasten. Från vardagsrummet leder en trappa upp till ovanvåningen. Utöver vardagsrum som finns badrum, sovrum och kök på entréplanet.

Huset har två separat ovanvåningar där du via vardagsrummet når en möblerbar hall som kan användas som ett extra sällskapsrum eller arbetsyta. Här finns också ett rymligt sovrum.

Via en brantare trappa når du ytterligare ett sovrum samt en mysig möblerbar yta som kan anpassas efter dina behov.

På tomten finns en extra byggnad som inrymmer en praktisk tvättavdelning, dusch och wc samt ett oinrett rum som ger möjlighet inred som ett sovrum så blir det en trevlig gäststuga.

Detta hus är idealiskt för dig som söker ett sommarboende eller ett åretruntboende i ett charmigt och unikt hem med många möjligheter, beläget nära det mysiga Torekov.

Välkommen att kontakta Johan för mer information!

Karta för Knopgränd 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-torekov-bastads-kommun-knopgrand-1-21353992

Avstånd till vatten: 1500 meter

Foto av: Joel Karlsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.