Knektvägen 9A – 7 – Tyresö kommun

Utgångspris: 7 395 000 kr

Beskrivning av Knektvägen 9A

Välkommen till Knektvägen 9a i attraktiva Trollbäcken! Här finner du en rymlig och välplanerad souterrängvilla inbäddad i grönska och med ett högt och fritt läge utan insyn. Huset är en perfekt kombination av funktion och stil med generösa sociala ytor på övervåningen som ger en känsla av rymlighet och hemtrevnad, samt hela 6 sovrum fördelade över båda våningsplanen. På sommarkvällarna kan du njuta av sällskap och avkoppling i uterummet eller på den soliga terrassen med en härlig utsikt över området.

– Centralt läge i Trollbäcken med närhet till bussar skolor mm
– Soligt och insynsskyddat läge med härlig utsikt
– Energieffektivt med luft/vatten värmepump
– Stora renoveringar utförda
– Stor öppen yta på mellan kök och vardagsrum
– Både uterum och stor terrass
– Hela 6 sovrum
– Carport med laddbox och förråd

Läget är optimalt med närhet till allt du behöver. Huset är placerat på en lugn gata utan genomfartstrafik. Trollbäckens centrum med sina butiker, restauranger och mataffärer ligger bara en kort promenad bort. Förskolor och skolor finns i närheten och utmärkta bussförbindelser till Tyresö centrum, Gullmarsplan och Stockholm city gör det till en smidig pendling.

Området runt Trollbäcken är känt för sin underbara natur och boendet är idealt för den aktiva, naturälskande familjen och en verklig oas i Stockholmsområdet. Här kan du cykla, löpa och vandra genom stora skogsområden med ett flertal sjöar. Det är endast några hundra meter till Barnsjön som öppnar upp till kvällsdopp från bryggorna och här finns oändligt med svamp- och bärskog i det intilliggande Tyresta naturreservatet.

Karta för Knektvägen 9A

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-trollbacken-tyreso-kommun-knektvagen-9a-21329473

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.