Knektagatan 8 – 6 – Mjölby kommun

Utgångspris: 4 700 000 kr

Beskrivning av Knektagatan 8

Välkommen till denna mycket fina och rymliga familjevilla på lugn återvändsgata i Mjölby. Här bor ni bekvämt i ett plan med generösa utrymmen för hela familjen. Fint uterum med utgång till trädgården där ni kan njuta av soliga dagar vid poolen och koppla av på den härliga uteplatsen. Huset som är ett A-hus uppfördes 2016 har under 2021 fått ytterligare boyta genom ombyggnation av garagedelen till ett allrum samt ytterligare ett rum med egen ingång, perfekt för fler sovrum eller kanske utrymme för egen verksamhet i hemmet. Här kan ni flytta in i ett färdigt hus med nybyggd känsla där det lilla extra finns så som uterum, pool och uppväxt trädgård.

Bostaden erbjuder stor och rymlig hall med klinkergolv som öppnar upp sig mot det generösa köket och vardagsrummet med ryggåstak vilket ger härlig takhöjd. Fint Marbodalkök som har öppen planlösning mot vardagsrummet med fönster åt flera håll vilket ger fint ljusinsläpp samt dörrar ut till det inglasade uterummet. Tre sovrum varav det stora ”master bedroom” har anslutande badrum och klädkammare. Vidare finns ett allrum, ett rum med egen ingång samt ytterligare ett våtutrymme med wc/dusch och en fin tvättstuga. Här finns även ett praktiskt trädgårdsförråd med bra förvaringsutrymme samt laddstation till elbil.

På Knektagatan bor ni i ett lugnt barnvänligt område med närhet till förskola, gymnasium och fina grönområden med lekplatser samt härliga promenadstråk. Cykel- och gångbanor finns till centrum och vidare till pendelstationen. Närhet till E4an underlättar pendling till kringliggande kommuner.

Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

Karta för Knektagatan 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-mjolby-kommun-knektagatan-8-21349243

Avstånd till vatten: 1200 meter

Foto av: Alexandra Öhman @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.