Knaståsvägen 74 – – Kungsbacka kommun

Utgångspris: 6.900.000 kr

Beskrivning av Knaståsvägen 74

I det idylliska området vid Knaståsvägen 74 i Onsala finner du en oslipad diamant som väntar på att förvandlas till ditt dröm hem. Här kan du skapa det liv du alltid drömt om, med närhet till havet och allt vad Västkusten har att erbjuda. Tillsammans med VarbergsHus finns nu möjligheten att bygga ett samkfullt hus som är anpassat till denna tomt.


Inbäddad i den natursköna omgivningen som Onsala har att erbjuda. Här kan du vakna upp till fågelkvitter och njuta av frisk havsluft varje dag. Med kort avstånd till stranden och omgivande grönområden.


Trots den avskilda känslan på denna tomt är det aldrig långt till Onsalas bekvämligheter. Lokala butiker, restauranger och skolor ligger inom räckhåll, vilket gör vardagen smidig och bekväm.
Knaståsvägen 74 erbjuder en unik möjlighet att bygga ditt dröm hem på en generös tomt med närhet till naturen och bekvämligheterna i Onsala. Med ca 200 kvm att arbeta med är potentialen obegränsad, och det är dags att göra din vision till verklighet. Missa inte chansen att skapa ett hem som du och din familj kommer att älska i många år framöver.

Röda Holme som ligger en promenad bort erbjuder ett antal båtplatser som är mycket populära bland båtägare och fritidsentusiaster. Många båtplatser har utmärkt tillgång till fjorden och erbjuder fantastiska möjligheter för båtliv och vattensport .Säljarna har idag en båtplats i Röde holme där det ev finns möjlighet till övertag.

Välkommen till din framtida plats på Västkusten!

Karta för Knaståsvägen 74

https://www.hemnet.se/bostad/fritidsboende-71m2-kungsbacka-kommun-knastasvagen-74-20586675

Avstånd till vatten:

Bild från: