Knarruddevägen 5 – 4 – Tjörns kommun

Utgångspris: 3 375 000 kr

Beskrivning av Knarruddevägen 5

Välkommen till Knarrudervägen 5 – ett hem där du kan njuta av havets närhet och din egen båtplats bara några minuters cykelfärd bort. Detta välskötta hus har genomgått löpande renoveringar, såsom tak, el och fönsterbyte. Oavsett om du letar efter en året-runt-bostad eller en sommaroas, så erbjuder detta boende en underbar trädgård med en mångfald av växtliv, från fruktträd till frodiga buskar av hortensia och rododendron.

Njut av solen och skuggan på flera altaner som omger huset och ta del av en avkopplande bastu i den fristående bastusboden. Med närheten till badplatser, svamprika skogar och natursköna strövområden, kan du utforska den vackra Bohuslänska naturen med havet som din följeslagare.

Som ägare av denna fastighet får du även medlemskap i hamnföreningen, vilket garanterar dig en båtplats i småbåtssamlingen. Med endast 15 minuters bilresa till Stenungssund och 10-45 minuter till Göteborg, samt bekvämt närmande till Myggenäs med sin fullservice-miljö, finns allt du behöver inom räckhåll. Och för de som föredrar kollektivtrafik, finns det regelbundna bussförbindelser till både Uddevalla och Göteborg från den lokala busshållplatsen Säckebäck.

Välkommen till din drömbostad vid havet, där naturens skönhet möter bekvämligheten i vardagen!

Karta för Knarruddevägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-lilla-askeron-tjorns-kommun-knarruddevagen-5-21328158

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.