Klövervägen 13 – 5 – Haparanda kommun

Utgångspris: 1 750 000 kr

Beskrivning av Klövervägen 13

Välkommen till denna nyrenoverade pärla i det eftertraktade området Tjärhovet i Haparanda! Denna villa erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och tidlös elegans, och är en idealisk bostad för familjen som söker ett hem med hög standard och genomtänkt design.

När du anländer till huset möts du av en vacker fasad och en välskött trädgård som omger huset. Den fina hörntomten erbjuder både lekytor för barnen och avkopplingsmöjligheter för vuxna, med plats för både trädgårdsarbete och sociala tillställningar. Uppfarten till huset leder fram till ett rymligt garage, perfekt för både bil och förvaring.

Välkommen till Klövervägen 13!

Interiör
När du kliver in genom dörren slås du av den ljusa och luftiga känslan som genomsyrar hela huset. Varje rum har renoverats med omsorg och känsla för detaljer, vilket skapar en harmonisk balans mellan modern design och hemtrevlig charm.

Kök och vardagsrum
En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och inbjudande miljö, perfekt för familj och vänner att samlas. Vidare är det toppmoderna köket en dröm för hemmakocken, med högkvalitativa vitvaror, stilrena bänkskivor och gott om arbetsyta. De smakfullt placerade skåpen erbjuder rikligt med förvaring och den öppna planlösningen gör det enkelt att umgås med gäster medans du lagar mat. En stor köksö fungerar både som arbetsyta och en naturlig samlingspunkt. Det stora vardagsrummet är perfekt för både avkoppling och umgänge. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp, gigantisk platt-TV och dessutom finns flera fönster som släpper in rikligt med dagsljus.

Sovrum
Villan har flera rymliga sovrum, alla smakfullt renoverade med nya parkettgolv och nymålade väggar. Master bedroom är en privat oas med en lyxig känsla, komplett med garderober. De övriga sovrummen är perfekta för barn, gäster eller som arbetsrum, alla med gott om ljus och förvaringsutrymme.

Badrum
Huset har nyrenoverade badrum/toaletter, utrustade med moderna duschar, eleganta handfat och högkvalitativa materialval. Här har inga detaljer lämnats åt slumpen, och varje rum erbjuder en spa-liknande känsla.

Bastu
Aina Valmis – en privat oas av avslappning och välbefinnande, redo att erbjuda dig den ultimata spa-upplevelsen i ditt eget hem. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en atmosfär av lugn och lyx. Här kan du njuta av värmen, stillheten och förnyelsen som bara en riktigt bra bastu kan ge. Den nyrenoverade bastun kombinerar traditionellt hantverk med moderna inslag, vilket ger en elegant och inbjudande miljö. Väggarna är klädda i vackert trä, noggrant utvalt för sin hållbarhet och estetik. De rena linjerna och den tidlösa designen gör att bastun smälter in harmoniskt i detta hem.

Extra utrymmen
I anslutning till garaget erbjuder huset även ett multifunktionellt rum som kan inredas och användas som exempelvis hemmakontor, gym eller hobbyrum.

Trädgård och uteplats
Utomhus finns en trädgård som bjuder in till härliga grillkvällar och sköna dagar i solen. Altanen med sitt väderskyddande läge gör att du kan njuta av utomhuslivet nästan oavsett väder. Trädgården erbjuder också plats för planteringar eller kanske en framtida pool och carport?

Läget
Tjärhovet är ett av Haparandas mest eftertraktade områden, känt för sin lugna och trygga miljö samt närheten till både natur och stadens bekvämligheter. Här bor du med promenadavstånd till skolor, affärer och fritidsaktiviteter, samtidigt som du har naturen runt hörnet för härlig

Karta för Klövervägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tjarhovet-haparanda-kommun-klovervagen-13-21346814

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.