Klagshamnsvägen 73 – 8 – Malmö kommun

Utgångspris: 7 795 000 kr

Beskrivning av Klagshamnsvägen 73

Unikt tillfälle att förvärva Bunkeflos äldsta hus! Detta fantastiska hem, byggt år 1893 med sten från Klagshamns kalkbrott, är ett unikt hus med många charmiga vinklar och vrår. Genom årens gång har huset genomgått flera renoveringar och är nu en perfekt kombination av gammalt och nytt.

I huvudbyggnaden möts man av rum i fil med braskamin, vackra Dalaflodagolv, härligt ljusflöde, ett trivsamt kök i husets hjärta och ett trevligt matrum med platsbyggda vitrinskåp. Här finns också ett badrum med charmig inredning och stort träbadkar.
Vidare genom arbetsrummet når man ett stort uterum i söderläge och sedan annexet/stallet. I denna del finns i markplan en stor tvättstuga med fina arbetsytor och förvaringsutrymme och ett förråd/verkstad – båda med direkt tillgång till trädgården. Här finns också ett duschrum med bastu. En trappa upp möts man av ett härligt allrum med braskamin. Utsikten över naturreservatet och Öresund gör att man lätt slår sig ner här!

Med många rum att disponera finns här gott om möjligheter att anpassa bostaden efter dina personliga behov och önskemål. Skapa ett hemmakontor, inred ett lekrum för barnen eller låt dina kreativa drömmar bli verklighet – valet är ditt!

Läget är verkligen oslagbart. Den lummiga trädgården ligger precis intill det vackra naturreservatet i Bunkeflo vilket ger dig en fridfull och harmonisk omgivning att njuta av. Att vakna upp till en fantastisk utsikt över Öresund är en förmån som få kan uppleva. En perfekt kombination av gammaldags charm och modern bekvämlighet, med en lummig trädgård intill naturreservatet och en rogivande utsikt över Öresund.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Karta för Klagshamnsvägen 73

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-bunkeflostrand-malmo-kommun-klagshamnsvagen-73-21282511

Avstånd till vatten: 600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.