Kippholmsvägen 2B – 7 – Göteborgs kommun

Utgångspris: 5 975 000 kr

Beskrivning av Kippholmsvägen 2B

Varm välkomna på visning till denna villa på Kippholmsvägen 2B!

Villan har ett härligt högt läge med utsikt och fantastisk grönska omkring. Oslagbart att vakna på morgonen och välkomnas av vår vackra natur! Fyra välplanerade sovrum på ovanvåningen med ett stort allrum i mitten för lite gemensam avkoppling. Från allrummet kommer man direkt till ett stort badrum med både dusch och badkar.
Trappan ner leder till entréplanets hall där det finns gott om yta för kläder och skor. Till höger om hallen finns badrum med dusch och även tvättmaskin samt torktumlare. Rummet bredvid är ett stort sovrum och skulle kunna disponeras som ett kontor om man inte har behov av ytterligare sovrum.
I centrum på entréplanet ligger köket med öppen planlösning in mot vardagsrummet. Inne i vardagsrummet finns en täljstenskamin som garanterar hög mysfaktor och värme även under de kallare årstiderna.
Från vardagsrummet kommer man genom stort skjutdörrsparti i glas ut till stor altan som ligger i västerläge. Här finns alla möjligheter till lyckade grillkvällar i mysig miljö. Från altanens ena sida leder en trappa ner i den prunkande trädgården med välskötta blomster och buskar. Flera små uteplatser runt om i trädgården, bara att slå sig ner och njuta av stunden.
Huset har även en delvis inredd källare med toalett och bastu. Där finns även frysboxar och förråd.
En lagom bit från huset finns det stora dubbelgaraget som även har en lägenhet byggd ovanpå. Lägenheten innehåller ett rum med litet kök och toalett. Kanske ett generationsboende eller tonårsrum, kan också hyras ut för passiv inkomst.
Utanför finns stor grusad yta med plats för flera bilar.RENOVERINGAR:

Utfört av nuvarande ägare:
2021: Renovering badrum bottenvåning (kvalitetsdokument finns). Byte av köksspis
2019: Byte av avhärdningsfilter. Byte av golv i sovrum bottenvåningen.
2017: Byte av vattenpump.
2015: Nytt avloppssystem, minireningsverk.
2013: Bastun byggdes. Byte av vattenpump. Ett nytt fönster övre plan.
2011: Ny bänkskiva och kakel i kök. Byte av golv i kök och vardagsrum. Byte av värmesystem i köket (till golvvärme). Installation WC i lägenheten i garaget. Ny trappa upp till lägenheten.
2004: En omfattande till- och ombyggnation gjordes med vardagsrum entréplan, två sovrum på övre plan och ny takkonstruktion. I samband med detta gjorde man en takkupa på övre plan och byggde ett badrum. Installation kamin.
2004: Avhärdningsfilter installerades.


Utfört av tidigare ägare:
1995: Utbyggnation av huset.
Ca 1996: Byggnation garage.
Löpande målning och underhåll av fasaden.

Karta för Kippholmsvägen 2B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-torslanda-nolvik,-kippholmen-goteborgs-kommun-kippholmsvagen-2b-21329543

Avstånd till vatten: 350 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.