Killingbrinken 17 – 5 – Stockholms kommun

Utgångspris: 5 995 000 kr

Beskrivning av Killingbrinken 17

Ring för visning 0708747498. Är du intresserad av att komma på visning, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Linn Lindblad 0708747498.
Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos mäklaren.

Bara ett stenkast från fastlandet finner du detta smultronställe med egen sjötomt och en privat brygga på vackra Lambarö. En kort båttur tar dig ut till denna lantliga idyll som andas precis det man önskar, lugn och ro.
Närheten till allt och den fantastiska känslan som infinner sig redan på båtfärden ut gör detta till ett riktigt drömboende.

Egen brygga, stor plan trädgårdstomt på 3608 kvm, insynsskyddat och solsäkert läge och ett hem utöver det vanliga, detta lockar många att bosätta sig på Lambarö.

Idag finns ett bostadshus i toppenskick på fastigheten och ytterligare två mindre hus som behöver lite renovering och kärlek från en ny familj. Använd som förråd eller varför inte ateljé. Det ena huset ligger precis intill bryggan och det andra uppe vid bostadshuset. Njut såklart av vacker sjöutsikt från alla tre husen.

Bostadshuset inhyser allt du behöver för ett bekymmersfritt liv på ön såsom ett stort och välplanerat kök, vardagsrum med fantastisk utsikt, braskamin, tre sovrum, badrum och gäst-wc och förvaringsmöjligheter.

Fastigheten är numera ansluten till kommunalt vatten och avlopp.
Möjlighet för köparen att ansluta sig till Telia Öppen fiber. (kostnad 21900 kr)

Några saker som underlättar livet på ön är att det finns många hantverkare som är bosatta på ön, god grannsamverkan där öborna hjälps åt om det behövs, en egen hiss på den egna fastigheten som förenklar vardagens matinköp och logistiken upp till den egna fastigheten.
På ön finns även sommarkiosk, mini-lanthandel, en fantastisk badplats och mycket mera.

Karta för Killingbrinken 17

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-hasselby-lambaro-stockholms-kommun-killingbrinken-17-21008095

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.