Kavlanda 112 – 3 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 2.700.000 kr

Beskrivning av Kavlanda 112

Välkommen till fantastiska Kavlanda. Här erbjuds ett charmigt boende med otroliga vyer omgivet av skog, natur, hav och bad.

Fastigheten fungerar som åretruntboende så väl som fritidsboende, här har ni närhet till allt. Här finns också flertalet komplementbyggnader en friggebod, gäststuga, carport, snickarbod men också ett traditionellt utedass! Här möts ni av en öppen planlösning med välplanerade 98 kvm som fördelas på kök som erbjuder samvaro, allrum, två sovrum, tvättstuga och ett stort badrum. Härlig altan i flera väderstreck. Uterum i anslutning till entrén. Allrum med stora fönsterpartier och öppen spis med kassett som värmer när kylan är framme.

Tomten är stor och fylld med frodig grönska, en härlig blandning av buskar och träd. Här finns gott om utrymme för att förverkliga dina trädgårdsdrömmar, oavsett om ni vill skapa er egna oas av planteringar eller ha en egen odling av grönsaker och örter.

I skogen runt knuten finns svamp och blåbär och inom bekvämt gång- och cykelavstånd finns badplats vid Kärrs badplas, Kavlada, Ulveviken och flera charmiga sandstränder. Det finns möjlighet till båtplats vid Högås Marina endast 2 minuter med bil från huset.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Kavlanda 112

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-kavlanda-uddevalla-kommun-kavlanda-112-20113536