Kaveldunsgatan 21 – 5 – Vaggeryds kommun

Utgångspris: 3.250.000 kr

Beskrivning av Kaveldunsgatan 21

Välkommen till Kaveldunsgatan 21 – en underbar enplansvilla belägen vid foten av Hjortsjön i Vaggeryd. Med 135 kvm boarea erbjuder denna villa en härlig avkoppling för de som vill ha en bekväm och önskvärd livsstil. Här finns ett ljust och mysigt vardagsrum, ett modernt kök med plats för matbord, tre sovrum, två badrum och ett stort uterum med närhet till skogen. Hela huset har golvvärme.Trädgården är härlig med närhet till skogen, och inbjuder till en aktiv utomhuslivsstil.

Huset ligger på en återvändsgata , minimal trafik och även läget på Västra Strand. Där ni kan njuta av lugnet i det natursköna området med närhet till Hjortsjön. Området är perfekt för att promenera, cykla och koppla av.

Om du söker efter ett hem med en härlig atmosfär, beläget i en naturskön miljö med närhet till alla nödvändigheter – då är denna enplansvilla vid Hjortsjön i Vaggeryd ett måste att se!
Närhet till förskolor och skola, även smidigt att åka med bussen då den stannar i närhet, 500 bussen som kör mellan Värnamo och Jönköping varje timma. Närhet till Värnamo och Jönköping samt närhet till Gnosjö regionen. Huset är besiktigat och energideklarerat.
Kom och upptäck själv på visningen.
Hjärtligt välkomna.

Karta för Kaveldunsgatan 21

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vaggeryds-kommun-kaveldunsgatan-21-21296500

100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.