Katrinelundsvägen 15 – 7 – Växjö kommun

Utgångspris: 5.990.000 kr

Beskrivning av Katrinelundsvägen 15

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för denna unika och rymliga familjevilla i Öjaby på ett lugnt läge. Stor lekvänlig trädgård med plats för spring och lek. Uppväxt med fina fruktträd och perenner. En kort promenad bort når ni Helgasjön med populär badplats.
Bostaden, som är byggd 1967, är ett spännande och gediget hus i ett plan med hel källare. Det finns gott om sociala ytor på båda plan med plats för större umgängen och flera sovrum. Även ett underbart atrium ritat av Växjös stadsarkitekt Henrik Wibroe, med vacker klinker från Höganäs och 4 meters takhöjd. Entréplan erbjuder rymlig hall med anslutande gäst-wc, allrum, kök, badrum, fyra sovrum, vardagsrum. Via groventré med anslutande skovårdsrum, nås källardelen med gott om utrymmen för tvättstuga, matkällare, teknikrum, TV-rum, musikrum, två sovrum, pentry, dusch, wc, bastu m.m. I husets förlängning hittar vi ett dubbelgarage.
Huset är i gott skick med bland annat helrenoverade badrum och gäst-WC och nylagt Junckersgolv i mörk bok i allrummet. Här finns även nya 3-glasfönster från 2022. Uppvärmning genom bergvärme.

Öjaby är ett omtyckt bostadsområde för familjer med vacker naturmiljö intill Helgasjön. Enbart några kilometrar bort hittar vi i köpcentret Grand Samarkand med ett 70-tal butiker, kaféer och restauranger. Dessutom finns handelsområdet I11 med sina stora affärskomplex och Arenastaden som erbjuder ett brett utbud av idrottsutövande och idrottsevenemang. Med kollektivtrafik, bil eller cykel tar du dig enkelt och snabbt in till stadskärnan. Sträckan erbjuder dessutom nybyggda säkra cykelleder. I närområdet hittar vi Öjaby herrgård, det lokala bageriet, flera förskolor, grundskola Öjabyskolan och den nybyggda F-9 skolan Pär Lagerkvistskolan samt ett väl utvecklat föreningsliv. Här erbjuds aktivitet under hela året för alla åldrar!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag! Johan Florå

Karta för Katrinelundsvägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-vaxjo-vaxjo-kommun-katrinelundsvagen-15-20413495

Avstånd till vatten: 400

Bild från: