Katarinavägen 20 – 6 – Falköpings kommun

Utgångspris: 1.975.000 kr

Beskrivning av Katarinavägen 20

Välkommen till denna totalrenoverade och tillbyggda villa som är i ett mycket välskött skick. Med fokus på energieffektivitet har den utrustats med solceller och bergvärme, vilket inte bara minskar miljöpåverkan utan också ger dig låga driftskostnader. Beläget i ett eftertraktat område nära barnomsorg och skola, är detta det perfekta hemmet för en familj som söker bekvämlighet och närhet till service.

Villan erbjuder generösa sällskapsytor och en härlig atmosfär som välkomnar dig varje dag. Det tillbyggda sällskapsrummet är ett perfekt utrymme för umgänge med vänner och familj. Med sina pardörrar som leder ut till den plattsatta uteplatsen kan du enkelt förlänga dina sociala tillställningar till trädgården och njuta av utomhuslivet i fint utformad omgivning.

Inomhus kommer du att upptäcka en omsorgsfullt utformad planlösning som passar både vardagliga behov och för socialt umgänge. Den totalrenoverade interiören är modern och stilren, vilket ger dig en harmonisk och avslappnad atmosfär att trivas i.

Sammanfattningsvis är detta en villa som erbjuder både komfort och funktion i en attraktiv och praktisk förpackning. Med sin energieffektivitet, närhet till service och härliga utomhusutrymmen, är detta verkligen ett hem att trivas i under många år framöver.

Gudhem är ett familjärt samhälle med cykelbana in till Falköping. Ca 6 km till Falköping och ca 2 mil till Skara. I Gudhem finns livsmedelsaffär, bensinstation, skola och förskola.

Varmt välkommen!

Karta för Katarinavägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-gudhem-falkopings-kommun-katarinavagen-20-21297304

3900

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.