Katalanvägen 5 – 5 – Stockholms kommun

Utgångspris: 7.495.000 kr

Beskrivning av Katalanvägen 5

Stig in genom grindarna till Katalanvägen 5 och upptäck en unik möjlighet att äga en fastighet i ett av Sköndals mest eftertraktade områden. Denna charmiga 60-tals villa bär på historiens vingslag och välkomnar dig till en värld av möjligheter.

På entréplanet möts du av en genomtänkt planlösning där varje rum flödar naturligt in i nästa. Här finner du ett ljust och rymligt vardagsrum som inbjuder till avkoppling och umgänge, en elegant matsal för middagar med nära och kära, samt ett kök som bjuder in till kulinariska äventyr. Två mysiga sovrum erbjuder en fristad för avkoppling och vila, medan WC och duschrum ger den praktiska bekvämligheten du behöver i vardagen.

Källarvåningen öppnar upp för ännu fler möjligheter med sina generösa utrymmen, inklusive ett garage för säker förvaring av fordon, en praktisk tvättstuga för smidig hantering av hushållssysslor, en bastu med dusch för avkoppling och välbefinnande, samt ett separat WC. Gästrummet med egen entré erbjuder besökare en privat och bekväm vistelse, medan förrådsutrymmena ger praktisk förvaring för dina ägodelar.

Den insynsskyddade tomten omfamnar huset och erbjuder gott om utrymme för lek, avkoppling och trädgårdsarbete. Belägen på en lugn och lågtrafikerad gata, ger fastigheten en känsla av ro och avskildhet samtidigt som den är nära tillgänglig för stadens bekvämligheter.

Bevara den tidlösa 60-tals charmen med detaljer såsom tegelvalv och vackra glaspartier med inristade mönster, och skapa samtidigt ditt drömhem med moderna bekvämligheter och personlig touch.

Ta chansen att upptäcka denna sällsynta pärla på Katalanvägen 5. Kontakta oss idag för att boka din privata visning och låt drömmarna bli verklighet.

Karta för Katalanvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-skondal-stockholms-kommun-katalanvagen-5-21301021

Avstånd till vatten: 450 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.