Kastanjevägen 11 – 9 – Karlskrona kommun

Utgångspris: 4.395.000 kr

Beskrivning av Kastanjevägen 11

Nu har du chansen att förvärva en stor familjevilla med härliga sociala ytor på 250 kvm. Huset är beläget på ett eftertraktat högt läge i fantastiska Lyckeby. Denna tegelvilla från 1978 är totalrenoverad 2012 och framåt och erbjuder bland annat 9 rum varav 6 sovrum med fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt.
Stort härligt vardagsrum och allrum i fil samt öppen planlösning till köket. Modern vit köksinredning från Ikea, allt renoverat 2012. Utgång till inbyggd altan i härligt söderläge mot insynsskyddad baksida. Helt nybyggt övre plan 2016 med ett ljust fint allrum med balkong i soligt västerläge. Stort helkaklat badrum samt 4 bra sovrum.

Här kan du bara flytta in och börja njuta direkt av alla bekvämligheter i ett modernt hem med underhållsfri fasad. Låg driftskostnad kan vi också erbjuda med frånluftsvärmepump från 2016 och värmande Cronspis som kan avnjutas från kök, matsal och vardagsrum.
Lättskött trädgårdstomt som angränsar mot skogspartiet på baksidan samt med friggebod på tomten.

Detta är ett perfekt läge för din familj med närhet till bland annat vackra promenadstråk i Naturreservatet Prästamarken. Amiralen och Slottsbacken köpcentrum ligger nära och här finns mataffärer, butiker, restauranger, apotek mm. På cykel tar du dig lätt till fint havsbad på Ringö badplats. Skola, förskola och lekpark finns i området samt idrottsanläggningar. Åker du kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona centrum. Detta är en bostad som är perfekt för dig som bara vill börja bo direkt!

Varmt välkommen på visning!

Karta för Kastanjevägen 11

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-lyckeby-karlskrona-kommun-kastanjevagen-11-19682438

Avstånd till vatten: 450

Bild från: