Kärrängsvägen 14 – 6 – Hammarö kommun

Utgångspris: 3.480.000 kr

Beskrivning av Kärrängsvägen 14

Välkomna till Kärrängsvägen 14 och denna härliga 1½-plansvilla med en fantastisk hörnträdgårdstomt med fruktträd och bärbuskar.
Här kan ni njuta hela dagen med hopp och lek i trädgården, ett värmande dopp i spabadet eller varför inte bara ta det lugnt i någon av de härliga sittgrupperna på altanen? Blir ni hungriga är det bara att ni värmer upp pizzaugnen och gör era egna pizzor. När det väl är dags att gå in så finner ni en otroligt välplanerad bostad med sociala ytor på entréplan där den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum blir den naturliga umgängesytan. Det rymliga köket i ek är inte bara trevligt att titta på, det är också otroligt välplanerat och arbetsvänligt, och tack vare köksön ges både extra sittplatser och bänkyta. Vidare finns två sovrum i bra storlek med välplanerade garderobssystem, ett helkaklade duschrum, ett badrum samt en separat tvättstuga med groventré. På övre plan finns ett allrum med en kontorsdel och två sovrum. Parkeringsmöjligheter finns i garaget och på den asfalterade uppfarten I garaget finns även separat förrådsdel, perfekt för de trädgårdsredskap man helst inte vill ha framme.

Hammar är ett mycket trevligt område som passar perfekt för familjen. Här bor ni i ett mysigt, grönskande villaområde med direkt närhet till Skogsgläntans förskola och cykelväg till Hammarlunden F-9. Bakom huset finns en pulkabacke som de yngre familjemedlemmarna uppskattar. Närhet till idrottsplatser, gym, förskolor, badplatser och affärer. Nolgårds handelsområde ligger ca fem minuter bort med bil och Karlstad centrum nås på tio minuter. Här finns med andra ord allt för en trivsam vardag – ett ypperligt läge för barnfamiljen.

Den här bostaden förtjänar att upplevas på plats!
Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Joakim vid intresse!

Karta för Kärrängsvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hammar-hammaro-kommun-karrangsvagen-14-21269577

Avstånd till vatten: 1200

Bild från: