Kaprifolvägen 23 – 5 – Sigtuna kommun

Utgångspris: 4.795.000 kr

Beskrivning av Kaprifolvägen 23

Nu har ni chansen att förvärva ett av de mysiga husen på Kaprifolvägen! Ett mycket trivsamt boende med två välplanerade våningsplan och en stor trälagd uteplats i bästa västerläge med praktisk liten gräsmatta. Invändigt erbjuds öppna sällskapsytor, kvalitativt och snyggt kök med hög teknisk standard, tre rymliga sovrum och genomgående ytskikt som gör interiören enhetlig. Sovrummen är samlade på övre plan vilket gör de till en mer privat avdelning och allrummet blir ett perfekt TV-rum, alternativt ett fjärde sovrum. Vidare återfinns ett helkaklat och lyxigt badrum samt en praktisk klädkammare i ett av sovrummen på övre plan. Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet, vilket bidrar till ett mycket socialt boende. Från vardagsrummet nås den solsäkra uteplatsen med både altan och gräsmatta. I övrigt erbjuder entréplan ytterligare ett helkaklat badrum samt en fullutrustad tvättstuga. Parkeringsplats precis utanför dörren samt förråd i anslutning till trädgården underlättar i vardagsbestyren. Detta hem ger er hög vardagskomfort, härliga utemiljöer att vistas på, modern funktionalitet samt gott om plats för både familj och vänner!

Tomten är väldigt lättskött och är som gjord för små barnafötter att utforska sig på. Här på tomten finns förutom den soliga uteplatsen också ett praktiskt förråd för förvaring.

Här bor ni på en lugn och barnvänlig gata med egen parkeringsplats direkt utanför ytterdörren. Samfälligheten har en gemensam lekplats rakt utanför tomten. Inom kort avstånd finner ni såväl skolor som förskolor och Rävsta naturreservat för avkopplande vardagspauser. Goda förbindelser finns att tillgå som smidigt tar er in till Sigtuna stadskärna! Sigtuna är ett levande samhälle med vacker natur och Mälaren med många badplatser. I centrum finns all service man kan önska sig som klädbutiker, mataffärer, restauranger och ett fint bibliotek. Det är en familjevänlig ort med fantastiska miljöer. Huset är beläget i lugna och populära Steningehöjden, en riktig familjeidyll med samfällighetens lekplats i närhet från huset, carport, närhet till både förskolor och skolor, grönområden och bra kommunikationer. Bokade privata visningar, kontakta mäklaren för en tid som passar er.

Karta för Kaprifolvägen 23

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-steningehojden-sigtuna-kommun-kaprifolvagen-23-21297624

1600

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.