Kantarellgatan 18 – 7 – Norrköpings kommun

Utgångspris: 12.000.000 kr

Beskrivning av Kantarellgatan 18

Välkommen till denna exklusiva och stora villa, perfekt belägen i eftertraktade Brånnestad/Smedby. En ståtlig putsad villa med ett utmärkt och privat läge på en av områdets största tomter – det här är en fastighet som imponerar från första ögonblicket! Njut av de vidsträckta fälten och stadsutsikten från denna perfekt positionerade pärla. Här finner du flera generösa sällskapsutrymmen stort öppet kök och gott om sovrum. Lugn återvändsgata med landet precis runt hörnet och ändå på bekvämt avstånd till stan.

På baksidan väntar ett eget litet paradis med ett elegant poolområde med stora välplanerade uteplatser i olika nivåer och en vacker trädgård. Det stora uterummet förlänger sommarkvällarna och skapar en naturlig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet. I anslutning till uterummet finns dessutom en härlig relaxavdelning med bad, bastu och dusch. Sammantaget inbjuder villan till avkoppling och härligt umgänge med oslagbar komfort.

Med en tomt som gränsar till grönområden är insyn ett minne blott. Det finns gott om utrymme för ditt egna gröna paradis om du gillar odling. På tomten finns även ett isolerat Attefallshus redo att inredas, en isolerad friggebod och en rymlig dubbelcarport. Bekväm och ekonomisk uppvärmning med fjärrvärme och flera luftvärmepumpar för kyla vilket ger dig maximal komfort

Detta är ett hem som kombinerar en bekväm livsstil med härliga ytor, avkoppling och praktiskt boende på bästa sätt.

Välkommen med din intresseanmälan!

Karta för Kantarellgatan 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-smedby-brannestad-norrkopings-kommun-kantarellgatan-18-20385117

Avstånd till vatten: 1900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.