Källstigen 8 – 8 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 600 000 kr

Beskrivning av Källstigen 8

Välkommen till Källstigen 8, ditt drömboende i ett av de mest eftertraktade och fridfulla områdena!

Detta rymliga och charmiga hem erbjuder en perfekt kombination av funktionalitet och trivsel med sina välplanerade rum och generösa sällskapsytor. Här kan du njuta av en charmig eldstad som skapar en varm och inbjudande atmosfär, och en källare med egen ingång, perfekt för de äldre barnens kryp in eller för eget företagande hemma.

Den ljuvliga trädgården med fruktträd är ett paradis för trädgårdsentusiasten med möjlighet till egen odling. Ett mysigt uterum med infravärme och markis i soligt läge, kompletterat med ytterligare en uteplats, gör att du kan njuta av både soliga dagar och ljumma kvällar. Ett praktiskt och rymligt dubbelgarage vid uppfarten ger gott om plats för dina fordon, och energisnål bergvärme håller energikostnaderna nere samtidigt som du njuter av ett bekvämt inomhusklimat.

Med sina två plan erbjuder detta hem en total yta om 143 kvm och ytterligare 121 kvm biarea, vilket gör det idealiskt för den stora familjen eller för dig som älskar att ha gott om utrymme. Här finner du ett stort kök och matrum, ett rymligt vardagsrum, två badrum, gästtoalett, tre sovrum, en gillestuga, gästrum, hobbyrum och en bastu – allt utformat för att skapa en bekväm och lyxig vardag.

När ni bor i Bergsbrunna så bor ni i ett lugnt och tryggt område med allt ni kan tänkas behöva inom promenadavstånd. Inom en radie på en kilometer från huset finner ni Uppsävjaskolan med förskola och årskurser F-5, lekplats och idrottsplats vid Sävja IP, flera fotbollsplaner vid Danelid, is för skridskoåkning på vintern, busshållsplats för resa till stan och cykelbana som tar dig tryggt hela vägen till city. På cykel- eller lite längre gångavstånd finns pizzeria, Ica-butik, vårdcentral, skolor, förskolor, bibliotek, Lunsen med milsvid orörd skog för svamp och bärplockning samt vackra elljusspåret runt Lilla djurgården för löpning eller promenad i vacker natur. Lägg till närheten till bad samt skidåkning i Sunnersta så ser ni att man har nära till det mesta.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Källstigen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-bergsbrunna-uppsala-kommun-kallstigen-8-21347712

Avstånd till vatten: 700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.