Källbacksgattu 50 – 5 – Leksands kommun

Utgångspris: 2.495.000 kr

Beskrivning av Källbacksgattu 50

Välkommen till denna fantastiska timmervilla i populära Siljansnäs, med en underbar utsikt över Byrviken. Här finner du en ljus och luftig bostad som erbjuder välplanerade ytor. Belägen på en återvändsgata ger detta hem en trygg och avskild känsla med lite trafik.
Huset är bra planerat med 3st sovrum, 2st badrum, fina sällskapsytor, bra förvaring samt att badrummet på entréplan är renoverat.
På tomten finns ett förråd om 12 kvm, samt gräsytor för att koppla av på under soliga dagar.

Njut av soliga dagar på den trevliga uteplatsen, som bjuder på många soltimmar. Här finns även ett växthus där du kan odla och njuta av solen eller bara dricka en kopp kaffe i lugnet. Från balkongen kan du avnjuta den vackra utsikten mot Byrviken.

På insidan erbjuder denna timmervilla gedigna materialval och ett renoverat badrum från 2021. Sovrummen är utrustade med bra förvaringsmöjligheter. En braskamin och en bastu bidrar till en extra känsla av lyx och komfort.

Denna naturnära bostad är perfekt för dig som söker en fridfull tillvaro i närheten av vacker natur och sjöutsikt. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla! Kontakta oss redan idag för mer information och visning.

Karta för Källbacksgattu 50

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-siljansnas-leksands-kommun-kallbacksgattu-50-21297198

1000

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.