Kälkvägen 9 – 4 – Lerums kommun

Utgångspris: 2.950.000 kr

Beskrivning av Kälkvägen 9

I hjärtat av omtyckta Lingon och blåbär i Gråbo ligger denna hemtrevliga enplansvilla med mångsidig planlösning.

Bostaden har varit i samma familjs ägo sedan den uppfördes 1968 och har därefter genomgått flera större uppdateringar, häribland en större investering under förra året då solceller installerades. Detta borgar för mycket låga driftkostnader med en beräknad elproduktion om drygt 9 000 kWh/år.

Här får ni chans att vara med och påverka utformning och ytskikt för att skapa just ert drömboende efter eget tycke och behov. Planlösningen innefattar i dagsläget tre sovrum och väl tilltagna sociala utrymmen. Vid behov återgår man till ursprunglig planlösning genom att dela av det största sovrummet till två barnrum. I liknande bostäder i området finns också flera bra exempel på både tillbyggnader och integrering av delar av förrådet för att skapa ytterligare boendeutrymme.

Lättskött, plan trädgårdstomt med soliga uteplatser och bra insynsskydd. Ett inglasat uterum förlänger säsongen. Vidbyggd carport och ytterligare plats för parkering på uppfarten.

I närområdet ligger både förskola och grundskola (F-9) för familjens yngre medlemmar. Till Mjörnbotorget och dess utbud av service och kommunikationer tar promenaden inte mycket mer än 5 minuter. För den som pendlar är bussförbindelserna inom kommunen väl utbyggda och direktbussarna till Göteborg går flera gånger i timmen.

Välkommen med er intresseanmälan!

Karta för Kälkvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-grabo-centralt-lerums-kommun-kalkvagen-9-21270858

Avstånd till vatten: 1700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.