Kågerödsvägen 9 – 5 – Bjuvs kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Kågerödsvägen 9

Välkommen till detta fantastiska enplanshus, där modern design och bekvämlighet möts för att skapa det ultimata boendet. Byggt år 2013 och försedd med en tillbyggnad 2018, erbjuder detta hem en generös yta på 205 kvadratmeter, perfekt för dig som söker både komfort och stil.

Det rymliga köket är hjärtat i detta hem, komplett med en imponerande köksö och en elegant bardisk för underhållning. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en harmonisk atmosfär och ger gott om plats för social samvaro och familjetid.

Huset rymmer tre sovrum med möjlighet till ett fjärde, vilket gör det idealiskt för familjer eller för den som söker extra utrymme för gäster eller arbete hemifrån. De två helkaklade badrummen erbjuder både bekvämlighet och lyx, varav det större är utrustat med både badkar och dusch.

Utomhusområdet är lika imponerande med ett stort trädäck som erbjuder gott om plats för avkoppling och sociala tillställningar. Här finns utrymme för en bekväm soffgrupp, bord och stolar där du kan njuta av måltider utomhus och ta del av den friska luften. För de som söker extra avkoppling finns även ett inbyggt spabad där du kan hoppa ner och koppla av.

Missa inte chansen att förvärva detta fina hus och anmäl ert intresse redan idag!

Karta för Kågerödsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-truedstorp-bjuvs-kommun-kagerodsvagen-9-21308489

Avstånd till vatten: 4200 meter

Foto av: Oliver Nilsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.