Jörnsvägen 49 och 51 – 7 – Skellefteå kommun

Utgångspris: 3 400 000 kr

Beskrivning av Jörnsvägen 49 och 51

Välkommen till en stor, arkitektritad villa som verkligen har det lilla extra!

Ett välskött hus som håller en genomgående god standard och har en fantastiskt fin och uppvuxen trädgård i insynsskyddat och soligt sydostläge. Genom åren har många stora och värdefulla renoveringar utförts, Bergvärme, renoverade badrum, 3-glasfönster och nivellgolv i gästrum i källaren m.m. är bara några av dem. Detta hus är verkligen något utöver det vanliga och förtjänar att upplevas på plats.

Här bjuds på både rymliga och ljusa sällskapsytor, avskilda privata delar för de väl tilltagna sovrummen och husets hela tre toaletter samt gott om förvaringsutrymmen. Boytan är fördelad över en våning i två etage med källare. I källarplanet finns en bastu, relax med spabad och en stor gillestuga med en Keddy-kamin. Tomten på hela 4000kvm ligger insynsskyddat med en lummig och uppvuxen trädgård med härlig blomsterprakt. Något som sticker ut lite extra från mängden är husets hela två dubbelgarage i olika våningsplan med en trappa mellan våningarna, separata garageportar från olika sidor av huset. I garaget finns även tillgång till en smörjgrop. Ny bergvärmepump från januari -24.

Som om inte detta vore nog finns dessutom en välbevarat torp från 40-talet på tomten (Jörnsvägen 49) som nuvarande ägare hyr ut i dagsläget. Torpet i två plan är vinterbonat och utrustat med järnspis, braskamin, badrum med dusch och tvättmaskin och fullstort kök. Här kan du antingen nyttja torpet själv, hyra ut eller varför inte stycka av tomten till två separata fastigheter om du hellre önskar det?

I den uppvuxna trädgården som knyter samman de två husen hittar vi körsbärsträd, äppelträd, vinbär, hallonbuskar, köksträdgård med pallkragar samt otaligt många blommande buskar, perenner, en insynsskyddande häck som omger tomten. Mysiga uteplatser i olika former och lägen för att fånga solen under dygnets alla timmar. Mot söder finns en rymlig överbyggd altan med väl tilltagen takhöjd som er ett luftigt och öppet intryck. För att förlänga säsongen kan man gå in på den inglasade altanen och njuta av såväl kyligare sommarkvällar som tidiga vårdagar. I trädgården finns dessutom en boulebana och pizzahörna.

Huset är besiktat och försäkrat mot dolda fel via Varudeklarerat!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Karta för Jörnsvägen 49 och 51

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-ersmark-skelleftea-kommun-jornsvagen-49-och-51-21346998

Avstånd till vatten: 1900 meter

Foto av: Ola Westerberg @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.