Jonseredvägen 80 – 6 – Lerums kommun

Utgångspris: 10.900.000 kr

Beskrivning av Jonseredvägen 80

Nu har vi nöjet att presentera ett unikt boende som genomgått en totalrenovering och där möjligheterna är oändliga och lönsamma! Ett avskilt läge som samtidigt är nära till allt. Stilrent och modernt hus där man renoverat med både praktiska och snygga lösningar. Fastigheten har allt man behöver och med både lägenheter, attefallshus och garage om ca 140m² finns möjlighet att bedriva verksamhet, hobby, uthyrning etcetera. Detta är möjligheten för dig som har höga krav på ditt boende!

Boningshuset består idag av hall, kök, två sovrum, två badrum, tvättstuga och vardagsrum i ena delen av huset. Andra delen används idag som kontorsdel med separat ingång, allrum, kontor och ett loft/sovalkov. I kontorsrummet har man förberett för att sätta in ett pentry. Man kan alltså dela av boningshuset i två delar vilket ger möjlighet till uthyrning, generationsboende, verksamhet eller liknande. På tomten finns också ett fullutrustat attefallshus som byggdes i slutet av 2019 om ca 25m² där man alldeles nyss renoverat och rustat upp, ett stort garage om 140m² med möjlighet till verksamhet eller hobby samt två lägenheter varav den ena och precis renoverats. Detta skapar ytterligare uthyrningsmöjligheter och en passiv inkomst samt möjlighet att driva egen verksamhet på din egen tomt men separat från huset. Nuvarande ägare också förberett vinden för att kunna bygga upp en trappa och få en till våning att bo på. Möjligheterna är oändliga!

Trädgården är idyllisk och präglas av underbar grönska. 2020 planterades 1200 thujor runt hela tomtgränsen och man har även flera bärbuskar, blommande äppelträd, en damm med mera som gör hela trädgården magisk! Alldeles intill huset ligger den fantastiskt fina sjön Aspen. Ett stenkast från huset har man möjlighet att hyra båtplats för 500kr/år. Solens strålar brukar vackert glittra över sjön och skapar magisk utsikt!

Jonsered har allt man kan önska och man bor nära till allt. Snabbt tar man sig ut till E20 och minuter bort finns Allums köpcenter och dess stora utbud på butiker, caféer, restauranger och all service man behöver. Naturen omkring är idyllisk och erbjuder oändligt med promenadstråk och otroligt många och fina badplatser. Samtligt är närheten till city ett faktum, både med bil och åker man kollektivt finns både tåg och buss som smidigt tar dig till Göteborg på nolltid. Runt om i närområdet finns flera pärlor att besöka, såsom Jonsereds trädgårdar, våffelstugan, Nääs Fabriker, Aspenäs herrgård etcetera. Bra förskolor och skolor finns rumt om i hela Jonsered och Lerum. För den aktiva är utbudet på sport och aktiviteter stort med allt ifrån Öijareds stora golfanläggning till ishallar, fotbollsplaner, ridskolor, segelsällskap med mera.

Karta för Jonseredvägen 80

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-partille-lerums-kommun-jonseredvagen-80-21271083

Avstånd till vatten: 50 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.