Johan Banérs gata 55 – 9 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 15.900.000 kr

Beskrivning av Johan Banérs gata 55

Bodrömmen för den som värdesätter charmen man hittar i en 1930-talsvilla, men som inte vill göra avkall på moderna lösningar och material. Denna villa har totalrenoverats med fingertoppskänsla och fått en planlösning som sällan går att hitta i en äldre fastighet. Perfekt för den stora familjen med höga krav på estetik och bekvämlighet.

Denna bostad präglas av ljusa vackra rum med exklusiva material och fina detaljer som framhäver byggåret. Här samsas gammalt och nytt på ett smakfullt vis och de stilrena moderna inslagen harmonierar med vacker stavparkett, spegeldörrar och stuckaturer. Köket är stort och påkostat, med gott om plats att umgås i. Härifrån finns utgång till ett stort trädäck med härlig eftermiddag- och kvällssol. Planlösningen erbjuder hela 7 sovrum och 4 badrum. Även källaren håller en mycket hög standard med både professionell vinkällare, stor tvättstuga och ett gästrum med eget badrum. Tomten är lättskött, med fokus på underhållsfria härliga uteplatser. Här finns både pool och jacuzzi, samt garage och biluppställningsplats för två bilar bakom el-grindar.

Från detta läge har man natursköna Pålsjö skog i sitt närområde. Likaså når man närbutiker, centrum och badstränder längs kusten på endast ett par minuter. Flera skolor och förskolor finns på gång- och cykelavstånd.

Välkommen att boka er privata visning!

Karta för Johan Banérs gata 55

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-tagaborg-helsingborgs-kommun-johan-baners-gata-55-20566579

1200

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.