Järnaviksvägen 25 – 3 – Ronneby kommun

Utgångspris: 2.900.000 kr

Beskrivning av Järnaviksvägen 25

Söker du en rymlig fastighet med närhet till naturen och havet? Här har du chansen att förvärva detta charmiga ställe med två hus och en stor trädgård som bjuder på en härlig utsikt.

Fastigheten är belägen cirka 5-6 km från Bräkne-Hoby, där du hittar närservice som ICA-mataffär, Victor Olssons slaktare Gårdsbutik, en restaurang med husmanskost, skola och tågstation. Dessutom finns väg E22 inom bekvämt avstånd, vilket möjliggör bra pendlingsmöjligheter. Området runt boendet (Österslätt) är idylliskt med utsikt över en fågelsjö, betesmarker och åkrar omgivna av skog. Vackra vandringsleder finns inom bekvämt gångavstånd, och Järnaviks hamn och campingplats ligger nära. Från Järnavik kan du även ta färjan till ön Tjärö och uppleva den vackra skärgården.

På fastigheten finns ett boningshus med två sovrum, öppna sociala ytor med eldstad och utgång till altan, ett praktiskt kök, ett rymligt badrum och ett sovloft. Dessutom finns en gäststuga (från 2020), perfekt för en större familj eller för de som vill hyra ut stugan. Gäststugan, på 30 kvm, har ett pentry, allrum, badrum och ett sovloft. Från allrummet leder en utgång till ett inglasat uterum som erbjuder en härlig utsikt.

Varmt välkommen att boka en visning och upptäcka allt detta unika boende har att erbjuda!

Karta för Järnaviksvägen 25

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-brakne-hoby-ronneby-kommun-jarnaviksvagen-25-21280901

350

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.