Jakobsgränd 7 – 6 – Umeå kommun

Utgångspris: 8.795.000 kr

Beskrivning av Jakobsgränd 7

Välkommen till Jakobsgränd 7 – en fantastisk villa anno 1937, som har vårdats ömt och erbjuder en idyllisk livsstil för den moderna familjen. Här finner du allt du behöver för att skapa minnen och trivas, med gott om utrymme för både avkoppling och sociala sammankomster.

Denna charmiga villa är perfekt belägen med kort gångavstånd till centrum, tomten är rymlig och ger dig gott om utrymme för utomhusaktiviteter. Altaner är placerade på både fram och baksida vilket betyder att du kan njuta hela dagen av solen under varma sommardagar och avslappnade kvällar. Här kan du skapa minnen som varar livet ut.

Ägarna har bevarat husets charm samtidigt som det har moderniserats för att uppfylla dagens krav på komfort och funktionalitet. De generösa sociala ytorna på entréplan med ljus, rymd och kamin som är perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar. De sociala ytorna är idealiska för att bjuda in vänner och familj för middagar och kvällar att minnas.

Villan har 4 sovrum, strategiskt placerade för att ge varje familjemedlem sitt eget utrymme och integritet. Från övervåningen når du också den perfekta frukostbalkongen i höjd med omgivande träd.

Jakobsgränd 7 ligger centralt vid brofästet ett område som är känt för sin närhet till natur och strandpromenaden längs älven.

I närområdet finns det även bageri, samt har du bekvämt nära till lokala centrum med livsmedelsbutiker, service, vårdcentral, apotek, frisör mm. Skolor och förskolor finns för alla åldrar.

Denna villa på Jakobsgränd 7 på Teg är det perfekta hemmet för den familj som söker en vacker och funktionell bostad, komplett med moderna bekvämligheter och gott om utrymme för hela familjen att trivas i. Här kan du skapa ett fantastiskt liv fullt av minnen och lycka för hela familjen att bära med sig i livet.

Välkommen på visning!

Karta för Jakobsgränd 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-teg-umea-kommun-jakobsgrand-7-20845016

100

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.