Jägaregatan 56 – 5 – Ulricehamns kommun

Utgångspris: 2 150 000 kr

Beskrivning av Jägaregatan 56

Efter ganska exakt 40 år hos samma ägare är det nu dags att överlämna huset på Jägaregatan 56! En gedigen villa i populärt område på Söder, ett stenkast från Stadsparken och rogivande grönområden.

Bo bekvämt i en välplanerad enplansvilla med rymliga och öppna sociala ytor. Fin utemiljö med stor trädgård och inglasad altan i soligt sydvästläge med utsikt över horisonten och sjön Åsunden.

Huset har tre sovrum och hel källare med värdefulla förvaringsutrymmen samt gillestuga med öppen spis. Garage med åtkomst genom källare och smidig och effektiv fjärrvärmeanläggning som bidrar till låga energikostnader. Fiber finns indraget.

Här bor du centralt i ett attraktivt och barnvänligt område med närhet till såväl centrum som naturen. Stadsparken är en populär mötesplats med välbesökt lekplats, tennisbanor och parkområde.

—–

Var förberedd inför kommande visning – äger du ditt nuvarande boende och önskar en kostnadsfri muntlig värdering? Ta kontakt med Marcus Nyberg på 0720 611 005 eller e-post [email protected] för att boka en tid.

Karta för Jägaregatan 56

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ulricehamn-ulricehamns-kommun-jagaregatan-56-21303037

Avstånd till vatten: 250 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.