Innervägen 13 – 4 – Hässleholms kommun

Utgångspris: 2.575.000 kr

Beskrivning av Innervägen 13

Välkomna till detta fantastiska hus i populära Vankiva! Här erbjuds en bekväm och stilfull tillvaro på ett plan, med källare och garage som extra bonus. Direkt när du kliver in möts du av ett ljust och öppet sällskapsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Det stora fönsterpartiet släpper in härligt naturligt ljus som ger en varm och välkomnande atmosfär.

Husets tre rymliga sovrum på markplanet är perfekta för familjen eller för att ha gott om utrymme för gäster. Det smakfulla badrummet är utrustat med både badkar och dusch, vilket ger dig möjlighet att välja efter dina preferenser. Köket är en dröm för alla matlagningsentusiaster med sina exklusiva vitvaror och en ljus design som får matlagningen att kännas som en fröjd.

Med bergvärme och vattenburen golvvärme håller du både värmen och driftskostnaderna nere. Dessutom finns det en mysig eldstad i källaren, perfekt för extra mysiga kvällar eller att skapa en ombonad stämning i vardagen.

Detta är verkligen ett boende där du kan flytta rakt in och börja njuta av det goda livet. Så tveka inte, anmäl ditt intresse redan idag! Välkommen till ditt nya hem!

Karta för Innervägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-vankiva-hassleholms-kommun-innervagen-13-21270768

Avstånd till vatten: 3500

Bild från: