Innertavle 494 – 6 – Umeå kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Innertavle 494

// Barnvänligt // Stort varmgarage // Braskamin // Stor och fin tomt // Spa bad // Altan och trägård i västerläge //

Varmt välkomna till populära Innertavle och denna välplanerade 1½-plansvilla med smakfulla materialval. Endast 20 minuter bort från Umeås stadskärna finner ni detta trevliga hem om 168 kvadrat planerade på bästa möjliga sätt. Förutom en attraktiv planlösning, stort varmgarage och ett mysigt och inbjudande växthus får ni tillgång till en stor och välplanerad trädgård i västerläge.

Detta hem kännetecknas av god funktion, kvalitet och hållbara materialval. Med sina genomtänka funktioner, avskilda och inbjudande uteplatser är detta hem perfekt för de allra flesta!

Bostaden fördelar sig på två boendeplan, nedre plan som erbjuder trevliga sociala ytor, tre sovrum och en stor tvättstuga med groventré och det övre planet är mer för det privata. På baksidan av huset finner ni ett trevligt uterum, stor altan med spa bad och ett inbjudande växthus med möjlighet till odling och en perfekt plats för kvällens festligheter och middagar. Trädgården är stor och välplanerad med bärbuskar och innehar en perfekt blandning av grönaytor och fruktbärande träd som äppelträd, plommonträd och en vinranka.

Plan 1
Ni välkomnas in till en rymlig och öppen hall med goda förvaringsmöjligheter i form av en klädkammare. I anslutning till hallen finner ni ett väl tilltaget och socialt kök med goda förvaringsmöjligheter och praktiska arbetsytor och ett charmigt burspråk. Köket har full maskinell utrusning samt en snygg köksö som bidrar till ytterligare arbetsyta och förvaring. Intill burspråket finner ni plats för ett större matbord där dom trevliga middagarna kan spenderas.
Rymligt vardagsrum med fönsterpartier i två värdestreck som bidrar till generösa ljusinsläpp. Vardagsrummet är även utrustat med braskamin, perfekt för att höja mysfaktorn under årets mörkare och kallare årstid. Från vardagsrummets nås även det inglasade uterummet och altanen som omges av den lummiga och rogivande trädgården. Altanen är utrustad med spa bad, här sitter ni varmt och skönt under kvällens sena timmar med en magisk vy över er öppna och härliga trädgård.
Det finns även tre rymliga sovrum att tillgå samt ett stort och helkaklat badrum. 2006 har man även gjort en tillbyggnad bestående av en stor tvättstuga med dusch, groventré och sovrum. Finns även en matkällare att tillgå!

Plan 2
Detta plan består av ett rymligt och mysigt allrum som kan omvandlas till ett sovrum vid behov. Öppen hall med olika ytor till förvaring, denna yta kan även nyttjas som en syhörna eller kontor. På detta plan finner ni även ett stort och ljust sovrum. Det finns ytterligare möjlighet till förvaring på detta plan via kattvindar.

Utöver alla dessa trevligheter som detta hem erbjuder finns det ett stort varmgarage att tillgå om cirka 80 kvm samt en carport utrustat med laddbox . Garaget är uppdelat i två delar med en större del för bilar och verkstad och en mindre del som kan nyttjas som förråd. I anslutning till garaget finns ett ytterligare utrymme som kan nyttjas som ett orangeri alternativt förråd.

Som ni märker har detta huset de mesta man kan önska.
Missa inte chansen,
Kontakta Adrian för mer info!

Karta för Innertavle 494

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-innertavle-umea-kommun-innertavle-494-21269157

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.