Ingången 2 – 6 – Östersunds kommun

Utgångspris: 3 975 000 kr

Beskrivning av Ingången 2

Om du letar efter ett bra boende med vacker utsikt över Storsjön, är detta huset för dig. Här kan du njuta av solnedgången över vattnet och det fina landskapet som finns i omgivningarna året om ifrån det stora inglasade uterummet.
Huset har många sovrum och stora sällskapsytor och fyller önskelistan väl för den stora familjen. Lättskött och bra tomt som garanterat kommer bjuda in till fotbollsmatch/kubbspel och som har ett solsäkert läge. Garaget, som är vidbyggt huset, har en dörr till källaren.

Tavelbäcksskolan samt Bäckens förskola, matvaruaffären Odenhallen, Pizzeria Oden restaurang ligger ca 500 meter bort – till alla dessa ställen kan barnen gå själva med packad ryggsäck, utan att korsa någon väg då de använder skoltunneln. Med andra ord, detta är en ljuvlig bekvämlighet till alla områdets föräldrar!

Fina och omtyckta promenadstråk finns nere vid sjön, stigarna till Minnesgärdet ger dig möjlighet att uppleva naturen och lugnet. Om du gillar att bada har du Mårtensviken, som är ett populärt badställe på sommaren. På vintern kan du nyttja isen på sjön för skidor, skridskoåkning eller pimpelfiske. För barnen finns det roliga pulkabackar på promenadavstånd från villan.

Karta för Ingången 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vastra-odensala-ostersunds-kommun-ingangen-2-21316010

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.