Idrottsgatan 5 – 6 – Falköpings kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Idrottsgatan 5

Välkommen till Idrottsgatan 5!

Det är ett sant nöje att nu kunna bjuda ut denna spännande pärla till försäljning. Från gatan ser inte Idrottsgatan 5 så stort ut men när man kommer in väntar något helt annat.

Villan har ett väldigt centralt och lugnt läge mitt i Falköping och uppfördes ursprungligen 1944 och byggdes till 1988 med vardagsrum, inbyggnad av pool och nybyggnad av dubbelgarage. Villan är på 133+218 kvm och på entréplan finner vi entréhall, toalett, kök med matplats och ett mycket stort vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till altan och trädgård. Här finns det gott om plats för de stora sällskapen. På övre plan finns hall, kontor, toalett och två bra sovrum. I källaren finns ett stort allrum, sovrum, matkällare, hall, bastu med dusch och ett stort helkaklat badrum med fungerande jacuzzibadkar. Huset har gott om förvaringsutrymmen, sidovindar och garderober.

Vidbyggt med huset finns ett stort dubbelgarage som även fungerar som tvättstuga med gott om förvaring. Från garaget når man det härliga poolrummet med en pool om 8 x 4 m samt ytor för avkoppling. Här finns även en härlig fungerande braskamin som nyligen renoverades. Från poolrummet når man en stensatt terrass med öppen spis och den välskötta och insynsskyddade trädgården.

Allt som allt ett mycket välskött och välfungerande hus som kommer att skapa mycket glädje till nästa ägare.

Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med nära till tågförbindelser och centrum med alla dess affärer. Strax över gatan finns idrottsområdet Oden med fotboll/fridrottsplan, badhus, idrottshallar med handboll, basket, tennis, padel, brottning osv. Skolor och förskolor i närområdet. Stadsteater 200 m bort, med restaurang och rikt kulturellt utbud. Fint område med bebyggelse från 40-talet med uppvuxna trädgårdar. I närheten finns även Ållebergsgymnasiet, flera skolor och förskolor. Falköping har goda tågförbindelser för dig som pendlar, med endast 20 minuter till Skövde, drygt 1 tim till Göteborg och ca 2 tim till Stockholm.

Varmt välkommen att anmäla dig till visningen via vår hemsida (ej via Hemnet)!

Karta för Idrottsgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-centrum-falkopings-kommun-idrottsgatan-5-21313099

Avstånd till vatten: 1500 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.