Humlevägen 9 – 5 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 3 695 000 kr

Beskrivning av Humlevägen 9

Denna underbara fastighet på Humlevägen 9 är en perfekt blandning av stil, funktion och komfort. När du kliver in i hallen möts du av en rymlig yta med god plats för av- och påklädnad, samt en generös garderob som rymmer hela familjens ytterkläder. Köket är rymligt och inrymmer den stora familjen såväl som vänner som är över på middag. Här är vita fronter och klassiska inslag och gott om förvaring med över- och underskåp. Den maskinella utrustningen är modern, en perfekt plats för den som tycker om köksbestyr. Även hemmets vardagsrum är stort och rymligt. Här finns stora fönster med utsikt över trädgården och en värmande öppen spis som ger hemmet en hög mysfaktor. Rummet erbjuder plats att möblera med en stor soffgrupp, soffbord, tv-möbler, vitrinskåp eller bokhylla.
På övre plan finns tre sovrum, var och en med ljusa ytskikt och generöst ljusinsläpp. Två av rummen erbjuder även glimt av Mälaren.
I hemmet finns två badrum, var och en med kaklade ytskikt och klinkerbelagt golv.
Källaren har de perfekta utrymmen för familjens alla intressen. Vidare finns även duschrum kombinerat med tvättstuga med bra förvaringsmöjligheter och ingång till en avkopplande bastu.
Tomten är generös och vackert uppvuxen. Här finns flera uteplatser med utrymme för alla era möbler, solstolar och grill. Perfekt plats att njuta av sommarens varma dagar tillsammans med familj och vänner.

Populärt och lugnt område beläget intill Mälaren med en bra bussförbindelse till Torshälla och Eskilstuna, perfekt för barnfamiljer med aktiv livsstil.
Inom kort gångavstånd från fastigheten finns områdets badplats med sandstrand och brygga samt välskött Marina för den egna båten. Här lever ni nära naturen med sjö , skog och öppna marker.
Med kort bilfärd når ni Torshälla; ett pittoreskt samhälle med gamla anor, beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar. i området finns även bussförbindelse till Torshälla som också ligger endast en kort bilfärd bort. Här erbjuds ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker, förskolor och grundskolor.

Varmt välkommen att anmäla intresse för visning!

Karta för Humlevägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-malby-eskilstuna-kommun-humlevagen-9-21338307

Avstånd till vatten: 150 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.